Brev från Kabul :Jag är Karim Qasimi som blev fruktansvärd utvisad till Kabul

Hej Nasim !Hoppas att mår bra. Jag är Karim Qasimi som blev fruktansvärd utvisad till Kabul för tre veckor sedan. Nu är jag hemlös och ensam här.

Och det finns ingen organisation att hjälpa mig . Jag betalar omkring 10 dollar per dygn i ett vanligt hotell och jag vet inte att hur länge jag kan klara mig. Det finns inget jobb i Kabul och ni vet säkert att ingen lyssnar på någon här om någon har problem . Jag ber dig om du kan göra nånting eller hitta någon lösning för mig . Min situation är jätte dålig. Jag har inte bott längre i Afghanistan och aldrig bott i Kabul . Jag har ingen släkting eller någon anknyt här att jag kunna få hjälp. Jag tackar dig och ha det så bra .

Mvh

Karim Qasimi

29 april 2009, 07:43Lämna ett svar